dissabte, 21 d’abril del 2012

Presentació

Aquest blog vol ser un estímul perque vos animeu a sembrar en el vostre jardí plantes autoctones del Mediterrani occidental perque per una part con consumiesen poca aigua i perque la seva bellesa supera moltes vegades la de les plantes convencionals de jardí.

Per altra part tamé vol ser un punt d’intercanvi de experiències i de plantes entre tots aqueells que ja haguin començat l’experiència o aquells que la vulguin començar ara.

Molts vos demanareu on podem aconseguir aquestes plantes: Avui hi ha vivers que ja tenen un apartat de plantes autoctones perque els darrers anys ha pujat la seva demanda. Per altra part totes les comunitats autonomes tenen vivers on crien plantes per a la restauració i repoblació del paisatge i les regalen. Finalment podeu fer voltros mateixos experiencias de reproducció mitjansan esqueixos o llavors recollits de la natura o de jardins botanics en el moment apropiat sempre sent respectuosos amb la natura .

Avui comencem un camí que no sabem on arribarà, però segur que ens donarà moltes satisfaccions.

La millor pagina de referència per veure fotografies i trobar imformació de les vostres plantes és Herbari virtual del Mediterrani occidental

En ella podem trobar les plantes clasificades pel nom popular en català, pel nom popular en castellà i pel nom científic a més d’altres classificacions. Convé tenir aquesta pàgina en la llista de les vostres preferides.

Correu de contacte: usitus (arroba) gmail (punt) com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada