dimarts, 11 de setembre del 2012

La tardor

Aquesta estació de l’any, que ara està a punt de començar és aquella en la que podem fer més coses pel nostre jardí de plantes autòctones. Aniré abordant en diversos articles tot el que podem fer de manera ordenada i que vos avanç resumidament ara.

És un bon moment per recollir llavors d’estepes, pampalònies, murtons, espinalers... També és un bon moment per fer esqueixos d’algunes plantes que no són caducifòlies. Podem fer llavorers. Podem sembrar a terra tot el que tenim en tests o ressembrar en tests més grossos. Finalment podem llaurar i abonar la terra superficialment . Si vos agrada sortir al camp es poden observar algunes floracions de tardor com ara el narcisus autucnalis o les arboceres.

Totes aquestes coses s’han de fer a principis de la tardor per aprofitar, per una part, les bones temperatures i, per altra, les pluges que solen ser abundants.

Si tenim alzines sembrades a terra i les volem fer córrer, ara es un bon moment per donar-les regs suplementaris perquè tenen un segon creixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada